Managing Director

Aldert Sprey

IMG_4616

Ik was al ruim 22 jaar actief in de relatiegeschenken- en premium branche. In 2003 kreeg ik de kans om mijn droom te verwezenlijken en ben Promo Trade gestart.

Mijn motto van zaken doen: Creatief, Enthousiast, Eerlijk en Business with a smile.

Nog steeds ga ik met volle enthousiasme te werk. Met mijn pro-actieve aanpak wil ik bereiken dat relaties langdurig en op een plezierige wijze zaken met ons doen.

Ik ben verantwoordelijk voor zowel de inkoop als de verkoop van producten. Ieder jaar bezoek ik de nationale en internationale beurzen in Europa en het Verre Oosten op zoek naar nieuwe en onderscheidende producten. Wij werken nauw samen met leveranciers uit het Verre Oosten, waar wij een groot deel van onze producten zelf vandaan importeren. Dankzij deze directe levering kunnen wij zeer scherpe prijzen aanbieden voor exclusieve custom made producten.

Door te focussen op de wensen en de uitgangspunten van de klant, gaan wij op zoek naar opvallende, creatieve en onderscheidende producten. Door deze extra input komen wij tot de meest unieke producten. Dat maakt Promo Trade onderscheidenden uniek!!!

“Business with a smile”

Sales & Finance

Mirian Dierckxsens

IMG_9379aaa

Ik zag een kans en een grote uitdaging en ging ervoor!

Na een aantal jaar werkervaring opgedaan te hebben in diverse branches kan ik nu zeggen dat ik op mijn plek zit. Ik ben verantwoordelijk voor alles op het gebied van de financiën binnen Promo Trade. Hierdoor ben ik betrokken bij alle facetten van het bedrijf.

Gelukkig kan ik mijn creativiteit kwijt in de thema- en kerstpakketten. Ieder voorjaar stort ik mij vol passie en enthousiasme om de juiste producten te selecteren. Door de trends te volgen en het bezoeken van beurzen en leveranciers zorg ik er voor dat wij ieder jaar weer unieke pakketten en geschenken kunnen presenteren in onze showroom.

De kroon op je werk is tevreden klanten. Iedere klant is uniek en heeft andere wensen. Om die te kunnen vervullen geeft voldoening. Na 8 jaar in deze branche werkzaam te zijn, kan ik spreken van een trouwe klantenkring.

Ik kan nu zeggen dat er een bijzonder professioneel en financieel gezond bedrijf staat waar ik heel trots op ben.

“Wanneer niets zeker is, is alles mogelijk”

Locatie

Sinds oktober 2007 zijn wij gehuisvest aan de Apolloweg 34 in Lelystad. Promo Trade is goed bereikbaar en beschikt over eigen parkeergelegenheid. Naast  ruime kantoren en een sfeervolle showroom beschikken wij over een groot magazijn (400 m2).

Magazijn

Het magazijn heeft een oppervlakte van 400 m2. Wij kunnen met onze logistieke dienstverlening u ook ruimschoots van dienst zijn met opslag, handling, fullfilment en distributie. Tevens is er een professionele inpaklijn aanwezig voor het inpakken van de thema- en kerstpakketten. Vraag naar de mogelijkheden!

website foto 010