Kerstpakketten

Standaard kerstpakket

Promo Trade helpt u graag bij het vinden van het juiste geschenk. Vraag onze brochure op voor onze uitgebreide collectie standaard pakketten. Wij hebben veel pakketten in ons assortiment in verschillende prijsklasse. Laat u verrassen door de tal van mogelijkheden die Promo Trade u te bieden heeft. Bezoek onze showroom en laat u verrassen.

Custom made kerstpakket

Wilt u liever zelf een kerstpakket samenstellen? Leuk! Kom dan naar onze sfeervolle showroom en stel samen met onze deskundige adviseurs een mooi pakket samen.

Choco moment

14.50

Omschrijving:

Een heerlijke beker  chocoladedrank met een toef slagroom. …. Wie wil dit niet?  De beker is voorzien van de tekst ‘Baby it’s cold outside’. Serveer de chocoladedrank met een heerlijke bonbon of een lekker stroopkoekje uit Gouda.  De dropmallows maken het compleet.

 

Celebrate Life

17.50

Omschrijving:

Dit stijlvolle kerstpakket is uitgevoerd in goud-wit . Met de speciale limit edition fles van JP Chenet Ice edition kunt u genieten van een heerlijke glaasje. Een fruitige wijn en wat lekkere  haritige versnappering maken dit pakket compleet.

Sparkling Lights

19.50

Omschrijving:

Een mooi sparkling kerstpakket met decolamp  (10 leds). Daarnaast kunt u genieten van de hartige snacks en een heerlijk glaasje Chamdeville.

Food & Music

20.50

Omschrijving:

Food & Music. Wie houdt er niet van, leuke mensen, muziek en lekker eten. Alle ingrediënten voor een gezellige avond zitten in dit pakket. Naast de burgers en de satésaus en de chips kunt u muziek luisteren via deze bluetooth speaker onder het genot van een flesje bier.

Salad bowl

26.25

Omschrijving:

Dit stijlvolle salade pakket bevat een royale salade serveerschaal met passende deksel en bestek van 100% ecologisch verantwoord bamboo materiaal. Een pronkstuk op tafel tijdens het diner. De serveerschaal is vaatwasser bestendig. Met de overige ingrediënten maakt u in een mum van tijd een heerlijke salade.

 

Sfeervol Grey

29.50

Omschrijving:

Een pakket in sfeervol grijs uitgevoerd. Een fles ice tea, waarbij hartigheden zoals de hartige sticks in 4 smaken, mini toast, Goudse kaas zoutjes,  crème de brie, kaas broodsticks, gezouten biscuits  wel erg lekker smaken. Voor de jaarwisseling is gedacht aan een fles sparkling druivensap. Er moeten natuurlijk nog wel even oliebollen gebakken worden. Tenslotte nog Goudse stroopkoekjes, cranberry kruidkoek, thee (2 smaken) en chocolade praline bonbons.

Taste of tapas

32.50

Omschrijving:

Laat uw gasten maar komen. Met dit prachtig zwarte dienblad serveert u de Taste of Tapas. Zo kan er bijvoorbeeld kaassticks en een piccoli pane tostato geserveerd worden met een smoked kaas dip. Daarbij is er een heerlijk plaid toegevoegd voor op de bank tijdens koude  winterdagen.  Voor de sfeer  zit er een organza tealightbag in met 8 waxinelichtjes.

Waardering

38.50

Omschrijving:

Dit stijlvolle kerstpakket is uitgevoerd in zwart-wit en heeft een gouden accentje. Dit pakket draait om de inspirerende en waarderende teksten. Hiermee kun je een ander een mooi compliment geven.

BBQ Topper

40.50

Omschrijving:

De BBQ wordt aangestoken, het vuur laait op en de geur van hete kolen komt je tegemoet.  Dit barbecuepakket bevat alle ingrediënten voor een geslaagde winterbarbecue.

Afmeting: BBQ 35x22x21 cm

Porto Chic

41.00

Omschrijving:

Porto Chic is een samensmelting van twee lifestyle trends. De trend van geweven materialen, patronen en de mix van texturen en daarnaast de trend van de Portugese tegeltjes. Een warme, trendy lifestyle lijn met een Portugees tintje en heerlijke producten. Een warme luxe woondeken van Zest maken het pakket compleet.

 

Eerlijk & Heerlijk

43.50

Omschrijving:

Dit is een eerlijk en heerlijk kerstpakket voor  de feestdagen. Eerlijk omdat er duurzame producten in zitten zoals de hand gemaakte schaal en waterfles en daarnaast heerlijke foodproducten voor ieder wat wils.