Code of conduct

Promo Trade hecht zeer veel belang aan een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. Dit is zichtbaar ten aanzien van de uitvoering van de geformuleerd en geldende richtlijnen op het gebied van milieu en veiligheid, alsmede kwaliteit.

Ook ten aanzien van import zijn er richtlijnen geformuleerd welke door elk van onze leveranciers onderschreven dienen te worden. Zo wordt er bijvoorbeeld streng gecontroleerd dat er bij producenten geen kinderarbeid plaatsvindt of dat er niet milieubelastend geproduceerd wordt. Onze eigen import voldoet aan de strenge Europese normen.

MVO
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Promo Trade is zich bewust van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid ten aanzien van mens, maatschappij en milieu. Deze gedachtegang is terug te vinden in alle geledingen van het bedrijf. Zoals het vanzelfsprekend is het recyclen van papier en inzamelen van verpakkingsmaterialen. Er wordt gebruik gemaakt van pallets van gecertificeerd hout volgens de FSC standaard. In ons assortiment treft u vele verantwoorde merken aan zoals Fair Trade, Max Havelaar, etc…